Saturday, February 12, 2011

Maggie Sottero Prom Dresses 2009

TOWER at heart and SCAMORZA PEPPERS SPICY

2) I was in the mood
sti 'days of trials and then .... here's a
' other ideuzza .... always shaped CuO
ri and always painted red ..
This time I came to the aid coppapasta in the hearts of plunger
Guardini .... I'm very comfortable

roasted peppers .... and between co
values \u200b\u200b... I
I saw a beautiful red ... and here it is on the bulb ...
I now open the pepper peeled and divided into 4 clean .... e..
on every alternate layer I took a slice of smoked cheese ... il coppapasta
e e dato la forma...MA non l'ho tolto....cosi' come era l'ho passato in forno
(mannaggia che non ho fotografato i
passaggi....era una prova.. che sapevo
che riusciva e pure bene...)....per 7/8'....poi facendo molta attenzione..
l'ho preso e sistemato con l'aiuto dello stantuffo.. su di un piatto..... dove
avevo steso del pate' di olive nere e sopra un crostino...bagnato appena con
olio evo e un pizzichino di sale..................

ecco cosa ne è uscito fuori...
Che ve ne pare?... ...........una volta tolto dal coppapasta...visto che era
caldissimo...si è sciolta tutta la scamorza.....


and this test has passed the "guinea pigs" with flying colors .. ....

0 comments:

Post a Comment